Om oss

En liten familiebedrift med fokus på kvalitet og gode råvarer

Vårt team

Hvem er vi?

Firmaet har sitt navn etter gründer Max Ivan Lindkjølen som er en ekte Eidskoging. Han er født og oppvokst på Vestmarka som i hans øyne, er den fineste plass på jorden.

Virksomheten har fokus på være en leverandør av kortreist og ren mat, servering, catering, nedskjæring av vilt og økologisk kjøtt, produksjon av egne matprodukter, selskapsarrangør og mye mer. Firmaet ble etablert på familiens bosted i Vestmarkavegen 187, 2230 Skotterud i begynnelsen av 2000-tiåret, og har utviklet seg til å bli en viktig del av næringsmiddelindustrien i Innlandet fylke.

Kvernenga, eiendommen vår i Vestmarkavegen, huser både selskapslokalet Kvernstua med plass til ca. 50 personer, et storhusholdningskjøkken for produksjon av mat til catering, mat til barnehager/skoler, til selskaper, til bedrifter som abonnerer på lunsj og til selskaper arrangert i Kvernstua.

Du finner også en godkjent nedskjæringsavdeling for viltkjøtt, økologiske dyr, svin og andre skrotter, en liten gårdsbutikk med salg av egne produkter og «godbiter». Resten av bygningsmassen er garasjeanlegg for firmaets kjølebiler, kontor- og lagerlokaler for blant annet utstyr til ulike arrangement, garderober og vaskerom.

Vi er opptatt av å tilby rene, lokale råvarer, og vi er spesielt stolte av vårt viltkjøtt. I tillegg til å levere kjøttet tilbake til kunden etter godkjent innpakking og etikettering, bruker vi også noe av kjøttet i vår egen produksjon. Vi tilbyr også mat til barnehager og skoler, og vi har mulighet for å levere lunsj til bedrifter som abonnerer hos oss.

Der er et lokale godkjent for nedskjæring av viltkjøtt, økologiske dyr, svin og andre skrotter. Noe av kjøttet leveres etter godkjent innpakking og etikettering, tilbake til kunden og noe kjøtt går inn i egen produksjonen. I det ene hjørnerommet i bygningen, er det gjort plass til en koselig liten gårdsbutikk med salg av Max Ivan AS sine egne produkter og mange andre «godbiter». Resten av bygningsmassen er garasjeanlegg for firmaets kjølebiler, kontorlokaler, lagerlokaler for blant annet utstyr for ulike arrangement, garderober og vaskerom.

Møt vårt team

Max Ivan Lindkjølen

Denne mannen har ikke i sitt vokabular, ordet nei. Hans svar til deg og din henvendelse er «klart, det fikser vi, kom igjen, ikke noe problem», og så fortsetter samtalen kjapt inn i planleggingen av ditt arrangement som skreddersys etter ditt ønske og budsjett.

Maxine Kristin Lindkjølen

Yngstedatter Maxine Kristin Lindkjølen har gått i sin fars fotspor, og allerede som 7 åring etablerte hun sitt eget firma med navn «Maxine`s». Firmaet var særlig aktivt i forbindelse med pappa`s arrangement med salg av kioskvarer fra egen bod.

Anne Kristin Lindkjølen

Kona til Max Ivan som siden de møttes i 1981, har hatt en fot i hotell- og restaurantbransjen og en fot i politietaten. Etter 34 år i politiet, valgte hun som politioverbetjent med spesialfelt etterforskning av overgrep og avhør av særlig sårbare personer, å pensjonere seg og deltar nå på heltid i driften av Max Ivan AS.