Events

Planlegg ditt neste event

Be om pristilbud

Vi hjelper deg med det du trenger

Max Ivan AS tilbyr et bredt utvalg av mat- og cateringprodukter som kan skreddersys etter dine ønsker, eller du kan velge en av våre nøye planlagte pakkeløsninger. Vi tar oss av hele prosessen, fra planlegging, servering og underholdning dersom dette er ønskelig. På denne måten kan du lene deg tilbake å nyte en uforglemmelig opplevelse for deg og dine gjester.

Våre pakkeløsninger

Vi tilbyr ulike pakkeløsninger for events, slik at du kan velge den som passer best for deg.

Her er noen forslag på ulike pakker vi kan tilby:

 • 19/01/2023
  Spesialpakke

  Denne pakken er tilpasset dine spesielle ønsker og behov. Vi lager en skreddersydd løsning som passer perfekt for ditt event, uansett om du ønsker en luksuriøs middag, en minnerik fest eller noe helt annet.

  Les mer
 • 19/01/2023
  Fullservice-pakke

  Denne pakken inkluderer alt du trenger for å gjennomføre et uforglemmelig event. Vi tar oss av alt fra planlegging til gjennomføring. Vi tilbyr også ulike underholdningsmuligheter og aktiviteter – dette avtales etter ønske.

  Les mer
 • 19/01/2023
  Basispakke

  Denne pakken inkluderer mat og drikke, samt profesjonell bemanning og utstyr. Du kan velge mellom ulike cateringprodukter og ferdige retter, og vi kan også hjelpe deg med å behandle kjøtt slik at det blir perfekt tilberedt og servert på en profesjonell måte.

  Les mer

Bestill catering

Uansett hvilken pakke du velger, kan du være sikker på at Max Ivan AS vil hjelpe deg med å lage et event som er helt etter din smak. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre ditt neste event!

hCaptcha